×
Katwijk aan Zee
2 - 10 deelnemers
415 p.p.
6 uur

Wat gaan we doen?

Voor leergierige deelnemers die het aandurven om op pad te gaan met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Genieten van zon, zee, water & verf. In het atelier aan de Boulevard beginnen we dagelijks met theorie en voorbeelden om daarna op pad te gaan. Door de enigszins ongewone manier van lesgeven is deze workshop zowel geschikt voor beginners als gevorderde. Ervaring is ondergeschikt, enthousiasme is hetgeen wat telt! Wat zeggen andere: "Het was fantastisch en heel bijzonder om aan deze cursus mee te doen." "Mariska is een enthousiaste docent die de cursus goed had voorbereid en leuke opdrachten gebruikt om haar deelnemers te inspireren." "Het was helemaal geweldig om aan het strand te schilderen, echt een feestje."

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

advies materiaallijst volgt na inschrijving via de mail

Faciliteiten

Vier dagen lang genieten van zon, zee & strand! Kosten zijn exclusief materiaal, lunch etc. Er zijn diverse strandtenten in de zeer nabije omgeving. Indien wenselijk is accommodatie o.a. te vinden via www.slapeninkatwijk.nl

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Creatieve workshop

Schilderen aan Zee - Zomerworkshop - 4 dagen lang!

Schilderen aan Zee - Zomerworkshop - 4 dagen lang! - profile image Aangeboden door Mariska Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Di 16 juli
10:00 - 16:00
Geen geschikte datum? Vraag er één aan
Aantal personen

Totaal
415
Schilderen aan Zee - Zomerworkshop - 4 dagen lang! - profile image
Maak kennis met aanbieder Mariska
"Sinds 2003 verzorg ik schilder & tekencursussen. De jaarlijkse zomerworkshop - Een boeiende & vooral leerzame ervaring. . Verrassende opdrachten met bijzondere resultaten. Kortom: Vakantie in uw hoofd!"

Soortgelijke workshops