Geef jij een workshop en wil je meer mensen bereiken?

Plaats jouw workshop(s) kosteloos op Actilo.

Het werkt in 4 stappen

Meld je aan

Door je aan te melden krijg je van ons een persoonlijk account waarmee je kan inloggen op Actilo. Met jouw account kan je eenvoudig jouw workshop(s) aanmelden. Jouw workshop wordt geplaatst op een eigen pagina op het platform.

Bereik jouw publiek

Door onze techniek en marketing zorgen wij ervoor dat de Actilo website wordt bezocht door mensen die interesse hebben in workshops. Omdat jij goed online zichtbaar bent op Actilo kunnen ze jou eenvoudig vinden en contact opnemen.

Laat mensen deelnemen

Mensen kunnen jou vragen stellen of je laten weten dat ze graag willen deelnemen aan jouw workshop. Je krijgtĀ automatisch eenĀ email als iemand contact met je opneemt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het contact tussen jou en de deelnemer.

Ontvang deelnemers

Jij bepaalt wanneer je een workshop geeft. Na een aanmelding is het aan jou om mensen een mooie ervaring te geven. Mensen die hebben meegedaan aan de workshop kunnen een review achterlaten op Actilo. Goeie reviews zorgen er natuurlijk voor dat meer mensen zich gaan aanmelden.

Plaats je workshop op Actilo

Services van Actilo

Nadat je bent aangemeld, krijg je een eigen pagina die je zelf kunt beheren. Wij zorgen ook meteen voor promotie via social media. Je hebt hierdoor een groter online bereik waardoor mensen jouw workshop zien en gaan boeken. Maak ook gebruik van Actilo Services zoals de ‘Social media’ service. Hiermee kun je op eigen initiatief gebruik maken van onze social media kanalen met jouw eigen berichten.

Bekijk alle services