×
Voorhout
2 - 8 deelnemers
125.00 p.p.
5 uur

Wat gaan we doen?

Hucha Cleaning is in de spirituele Inca traditie het reinigen van je energie. Dagelijks nemen we zware of stagnerende energie op van onze omgeving, de mensen om ons heen en ook van de media. Veel mensen voelen de zwaarte maar zijn het zich niet echt bewust. Tijdens deze workshop leer ik je hoe je hiermee om kan gaan en hoe jij jezelf en anderen kunt reinigen hiervan met simpele technieken. We werken hierbij met de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur. Neem zelf je veren mee (als je die hebt) en ervaar hoe deze technieken jou een fris en fitter gevoel geven! Waar wordt mee gewerkt: Veren, stenen, Florida water, Palo Santo en bloemen. Je leert de authentieke Inca reiniging technieken , uit de Qeros cultuur. Aanvang: 10:00 uur

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

We werken deels buiten wanneer mogelijk, houdt daar rekening mee. Eventueel een warme jas of vest is handig.

Faciliteiten

Alle benodigde materialen voor de workshop Thee en versnaperingen Lunch svp zelf meenemen (is bij aanmelding van een groep eventueel te regelen)

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Inzicht workshop

Hucha Cleaning

Hucha Cleaning - profile image Aangeboden door Jorine Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Vr 14 juni
10:00 - 15:00
Geen geschikte datum? Vraag er één aan
Aantal personen

Totaal
125.00
Hucha Cleaning - profile image
Maak kennis met aanbieder Jorine
"Jorine is sinds 2014 in de leer geweest bij Don Alejandro Apaza Machacca, een van de laatste authentieke Pampamesayok Paqo's uit de traditionele Inka Q'eros natie. Tot op heden volgt zij zijn lessen in spiritualiteit, werken met de levende energie."

Soortgelijke workshops