×
Leiden
4 - 8 deelnemers
254 p.p.
3 uur

Wat gaan we doen?

De cursus is voor beginners, gevorderden en kunstenaars die willen werken met glas. Er worden geen vaste opdrachten gegeven. Iedereen werkt aan een eigen werkstuk of project en wordt daarin individueel begeleidt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een huisnummer, schaal, raam- of muurwerk, 3 dimensionale beelden en experimenten in glas. Je kunt in het atelier leren fusen en mal-smelten. Het atelier biedt ruimte aan 8 deelnemers, waarbij we een goede sfeer heel belangrijk vinden. De cursus GLAS wordt gegeven door Fleur in haar eigen atelier. Het atelier is helemaal ingericht op de huidige corona-tijd, met voldoende afstand en plexiglas schermen. Fleur zelf draagt een face-shield tijdens de lessen, zodat ze toch goed kan helpen. Op de website kun je er meer over lezen. Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen als je vragen hebt. Fleur van den Berg studeerde glasvormgeving op de Rietveld academie en textiel monumentaal op de Koninklijke Academie in Den Haag. LET OP: Kosten voor glas, materiaal en stookkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Reken erop dat je zo 120-180 euro aan materiaalkosten kwijt bent.

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

kleding die vies mag worden. Geen open schoenen en wijde mouwen

Faciliteiten

Het atelier is ingericht op huidige coronatijd met voldoende loopruimte en kunststofschermen. Materiaal en gereedschap is in het atelier aanwezig.

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Glas workshop

glas fusen en smelten / glass fusing and casting

glas fusen en smelten / glass fusing and casting - profile image Aangeboden door Fleur Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Op welke datum
zou je willen deelnemen?
Aantal personen

Totaal
254
glas fusen en smelten / glass fusing and casting - profile image
Maak kennis met aanbieder Fleur
""Ben je nieuwsgierig naar werken met glas? Weet je niet of het iets voor jou is? Neem eens een proefles. Heb je al plannen dan kunnen we bespreken of en hoe het uitvoerbaar is."

Soortgelijke workshops