×
Warmond
8 - 40 deelnemers
27.50 p.p.
2 uur

Wat gaan we doen?

Maak een prachtige krans van dadels. Deze droogt mooi in en wordt prachtig donker van kleur. Je zult er lang plezier van hebben! Maak hem op een schaal, of juist heel stoer ophangen met een dik kabeltouw! De prijs van deze workshop is exclusief onderbord/schaal en windlicht. Uiteraard kunt u deze bij ons aanschaffen, maar de ervaring leert dat veel al wel een grote schaal of bord in de kast hebben staan. Breng deze dan ook mee om de juiste maat aan te houden! Een stukje rust en eenvoud wat straalt in uw interieur! Als de datum u niet schikt of u wilt deze workshops samen met uw medewerkers komen doen, neem gerust contact op voor een andere datum. Mogelijk vanaf 8 personen

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

Alles is aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen.

Faciliteiten

Uiteraard is een kopje koffie of thee, met daarbij een lekkere versnapering, inbegrepen in de workshop. Wanneer u nog een extraatje wilt toevoegen voor u, met uw vriendinnen, zussen of collega's, dan is een (hartige) high tea of een lunch ms wat!

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Creatieve workshop

Dadelkrans workshop

Dadelkrans workshop - profile image Aangeboden door Nelleke Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Op welke datum
zou je willen deelnemen?
Aantal personen

Totaal
27.50
Dadelkrans workshop - profile image
Maak kennis met aanbieder Nelleke
"Workshops in het bloemschikken is een stukje wat bij ons hoort. Door de grote animo ook Thema-Workshops ingevoerd. Dit is leuk en lang houdbaar! Afgestemd op de seizoenen!"

Soortgelijke workshops