Wat gaan we doen?
De bonbon workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. We geven je uitleg over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken en overhandig je de recepten. Tijd om aan de slag te gaan! Je maakt met de hand 250 gram aan chocola, waarbij je letterlijk je vingers kunt aflikken. We beginnen met de voorbereiding voor het vullen van de praline bonbons. Daarna maken we een uitgebreid assortiment, dat bestaat uit diverse smaken chocoladetruffels. Denk daarbij aan kaneel, rum, room, cointreau, limoen of koffielikeur. Als puntjes op de -i versieren we de praline bonbons met fijne en natuurlijk zelfgemaakte decoratie. Wanneer de bonbons zijn gestold, eindigen we deze workshop door ze in te pakken in een mooi bonbondoosje. Je kunt ze nu op een veilige manier mee naar huis nemen! Al loop je misschien wel het risico dat je ze al hebt opgegeten voor je thuis bent.
Wat is er geregeld?
Zelf meenemen
Alles is aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen.
Faciliteiten
koffie, thee en fris
Waar is de workshop?
* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder