×
Voorhout
3 - 6 deelnemers
75 p.p.
4 uur en 30 minuten

Wat gaan we doen?

Een Junk-Journal is een zelfgemaakt Artjournal, waarin je op een kunstzinnige manier jouw eigen kunst kunt creëren. Een Junk-Journal wordt gemaakt van gebruikte materialen. Artjournaling is een verzamelnaam voor allerlei verschillende creatieve manieren om ofwel een dagboek of wel een kunstboekje te maken. Je kunt er zo vaak in werken als je wilt, en alles kan en alles mag! Deze workshop is een kennismaking met artjournaling. Je ontvangt een oud boek om mee te beginnen. We gaan de kaft bewerken en maken een of twee pagina's in het art journal. (Beetje afhankelijk van hoe snel we werken). Ik leer je daarbij wat mixed media technieken en hoe je je vrij kunt voelen om ontspannen creatief te werken in dit art journal. Uiteraard krijg je het resultaat mee naar huis, en kun je daar nog vele dagen zelf verder in werken.

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

Het is handig als je de volgende dingen mee neemt: * een schort, kleding die vies mag worden * een schaar en een scherp mesje

Faciliteiten

* Koffie, thee en fris * Eenvoudige lunch * Alle benodigde materialen * Gratis parkeren in de omgeving

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Creatieve workshop

Junk-Journal Workshop

Junk-Journal Workshop - profile image Aangeboden door Jorine Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Op welke datum
zou je willen deelnemen?
Aantal personen

Totaal
75
Junk-Journal Workshop - profile image
Maak kennis met aanbieder Jorine
"Al jaren ben ik creatief aan het werk, vroeger altijd in aquarel, later in acryl verf. De vele schilderijen gingen te veel ruimte in nemen in mijn huis en toen ik ontdekte dat ik ook kon art-journalen, ging er een wereld voor me open!"

Soortgelijke workshops