Veelgestelde vragen: e-mailsysteem

 

Het beantwoorden van emails
Je kunt e-mails vanuit Actilo op dezelfde manier beantwoorden als dat je altijd doet. Je kunt in de email op “beantwoorden” drukken en een mailtje terug sturen. Wij zorgen ervoor dat je antwoord bij de juiste persoon terecht komt. 

Hoe weet het systeem naar wie mijn antwoord moet worden doorgestuurd?
In de e-mail zit een speciale sleutel verstopt, deze sleutel hebben wij onthouden in onze database en is gekoppeld aan het bijbehorende e-mailadres. Dit kan je herkennen aan het e-mailadres waar je op reageert: dat is de naam van de aanbieder met een getal. Je reactie komt dus bij ons binnen en wordt direct naar het gekoppelde adres verstuurd. Andersom werkt dit precies hetzelfde, zo komen reacties ook weer bij jou terecht.

Waarom hebben jullie dit systeem?
Je e-mailadres is persoonlijke informatie en gebruik je op veel websites om in te loggen. Het is daardoor een stuk veiliger om e-mails via onze systemen door te sturen dan je e-mailadres op de website te plaatsen. 

Op deze manier kan je ook gewoon je eigen inbox blijven gebruiken.

Lezen jullie mijn e-mails naar anderen?
Nee. Gesprekken tussen mensen zijn natuurlijk privé. Ons systeem stuurt de mails geheel automatisch door zonder de inhoud te hoeven lezen.

 

Heb jij een vraag, maar geen antwoord kunnen vinden?

Stel je vraag