×
Lisse
7 - 10 deelnemers
40.00 p.p.
6 uur

Wat gaan we doen?

Workshop Marokkaans koken in Lisse Op zondag 26 mei geef ik een workshop Marokkaans koken bij Stichting Kooksaam in Lisse. De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken. Een Marokkaanse maaltijd staat over het algemeen niet binnen een half uur op tafel. Het geheim van deze keuken is slow cooking. Alle maaltijden worden met zorg en geduld gemaakt. Ik ben zelf Marokkaanse dus ik ben opgegroeid met tajines, cous cous harira, vers gebakken brood, koekjes en nog veel meer. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Al die geuren, kleuren en verse ingrediƫnten! Heerlijk! Kosten en tijden Workshop begint om 14.30uur bij Kooksaam in Lisse. De kosten voor de workshop bedragen EUR 40,00 per persoon exclusief drankjes. Daarnaast is er plek voor 10 mensen om later aan te schuiven, hiervoor zijn de kosten EUR 25,00 exclusief drankjes. De opbrengsten van de drankjes gaan naar Stichting Kooksaam. Bij ontvangst drinken we samen een kopje Marokkaanse thee, deze is in de prijs inbegrepen.

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

Alles is aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen.

Faciliteiten

Er is een bar aanwezig met koffie, thee, frisdrank, bier en wijn. Deze dienen na de workshop contant afgerekend te worden.

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Kook workshop

Workshop Marokkaans koken

Workshop Marokkaans koken - profile image Aangeboden door Esma Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Op welke datum
zou je willen deelnemen?
Aantal personen

Totaal
40.00
Workshop Marokkaans koken - profile image
Maak kennis met aanbieder Esma
"Ik ben met de Marokkaanse keuken opgegroeid, er werd elke dag vers gekookt door mijn moeder, heerlijk met verse groente en kruiden! Naast de Thaise keuken vind ik de Marokkaanse keuken met de vele geuren en kleuren toch het lekkerst!"

Soortgelijke workshops