×
Voorhout
4 - 8 deelnemers
225 p.p.
2 uur en 15 minuten

Wat gaan we doen?

Nusta Karpay Een van de mooiste inwijdingen van de Inca’s is de Nusta Karpay. Dit zijn zeven vrouwelijke inwijdingen, waarbij je de zeven Nusta’s (godinnen/priesteressen/prinsessen) van de Inca’s leert kennen en met hen verbonden wordt. De Nusta Karpay wordt sinds 2010 in Europa doorgegeven en is oorspronkelijk samengesteld door Doña Maria en Don Alejandro. De Nusta’s zijn lang een geheim geweest van de Qeros en zijn sinds 2010 naar buiten gebracht om ons te helpen om onze vrouwelijke goddelijke kant weer te versterken. De inwijdingen zijn niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen bedoeld. Het brengt ons allemaal weer in contact met onze vrouwelijke energie en helpt ons om onze vrouwelijke kant, onze zachtheid weer meer kracht te geven. Zo komen we weer in dieper contact met Moeder Aarde en komen we meer in balans. Tijdens de inwijdingen neem je je Chumpi stenen of 7 gevonden stenen mee. Deze vertegenwoordigen de 7 nusta’s. Wanneer je deel neemt, krijg je iedere maand een inwijding met ritueel van een van de Nusta’s. Je hebt pas de hele Nusta Karpay doorlopen als je ze alle zeven in volgorde volgt. Deze serie inwijdingen is ook in twee dagen te ontvangen. Hiervoor kun je een afspraak maken. Prijs voor de hele cursus is € 225,00 Minimum aantal deelnemers is 4, maximum is 8.

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

7 stenen die je hebt gevonden in de natuur, in een mooie etui of mooie stof/buidel. Of, als je die hebt, je 7 Chumpi Stones

Faciliteiten

Thee, water en versnapering aanwezig

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Spirituele workshop

Nusta Karpay

Nusta Karpay - profile image Aangeboden door Jorine Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Op welke datum
zou je willen deelnemen?
Aantal personen

Totaal
225
Nusta Karpay - profile image
Maak kennis met aanbieder Jorine
"Ik heb sinds 2014 les van Don Alejandro Apaza Machacca uit Peru, een authentieke Inca Medicijnman ofwel Paqo. Ik ben zelf ook opgeleid in zijn leer en heb de Nusta Karpay meerdere keren ontvangen en doorgegeven."

Soortgelijke workshops