×
Haarlem
2 - 30 deelnemers
35 p.p.
2 uur en 30 minuten

Wat gaan we doen?

Op zondag 10 november organiseert Artwise een gezellige kerst-workshop. We gaan dan een vrolijk Nana-beeldje beschilderen in Kerst-stijl! Kies voor de Nana X-mas of Nana Engel. Met een jazzy kerstmuziekje op de achtergrond, gaan wij ontspannen aan de slag. Je kunt kiezen uit een Nana-beeldje in een yoga/klassieke houding óf dans/vrije houding. De beeldjes zijn 20 cm. hoog. We gaan aan de slag met acrylverf, handige acrylmarkers en kleine kwastjes en geven je tips & tricks om het beeldje mooi te beschilderen. Thuis kun je het beeldje nog een glanzend vernis-laagje geven. In een goodiebag krijg je een bakje vernis en kwastje mee. Na het vernissen kun je de vleugeltjes en gouden lint (engel) en witte stroken + pompon (kerstvrouw) aanbrengen. We geven je tijdens de workshops tips hoe je dit het beste kunt doen. En natuurlijk krijg je de leuke accessoires ook mee naar huis. Hopelijk tot ziens bij Atelier Artwise!

Wat is er geregeld?

Zelf meenemen

Alles is aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen.

Faciliteiten

De workshop is inclusief: Gebruik van alle kwaliteitsmaterialen om het beeldje te beschilderen, tips & tricks, goodiebag met flyer, bakje vernis, kwastje en accessoires mee naar huis. Koffie, thee & kerstkransjes.

Waar is de workshop?

* Het volledige adres kan je afstemmen met de aanbieder

Enthousiast? Deel deze workshop!

Creatieve workshop

Inloopworkshop Dikke dame-beeldje beschilderen

Inloopworkshop Dikke dame-beeldje beschilderen - profile image Aangeboden door Julia Over

Interesse in deze workshop?

Selecteer datum & tijd
Zo 10 december
14:00 - 16:30
Geen geschikte datum? Vraag er één aan
Aantal personen

Totaal
35
Inloopworkshop Dikke dame-beeldje beschilderen - profile image
Maak kennis met aanbieder Julia
"Artwise is een creatief activiteitenbureau uit Haarlem en regio Amsterdam. Wij organiseren kunstactiviteiten voor volwassenen en kinderen in ons atelier. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!"

Soortgelijke workshops